Boka coach

Under vissa perioder i livet ställs vi inför olika frågor kring vilka vi är och vad vi vill.  Du kanske funderar på varför du inte kommer vidare med ditt företag? Du kanske funderar på varför du inte utvecklas på din arbetsplats? Eller så har du tankar kring vem du är och vad du vill och vilka steg du skall ta för att utvecklas i den riktning du drömmer om.

Nu erbjuder jag stöd i form av coachning och mentorskap som kan hjälpa dig att finna svar på dessa och andra frågor.

Ram

Coachning kan ses som en process som frigör och utvecklar din potential genom att utgåifrån ditt nuläge och genom att identifiera vilka möjligheter du har att ta dig framåt i den riktning du önskar. Coachningen kan användas både för att komma framåt i din karriär eller personliga utveckling eller för att identifiera och arbeta med hur du som småföretagare kan utveckla dina resurser och ditt företag.

Det vi går igenom är  högst individuellt och anpassas efter dig och din nuvarande situation. Utgångspunkten är alltid nuläget och dina aktuella utmaningar samtidigt som vi håller tydligt fokus på de mål och önskelägen som du identifierat i början av coachningen.

Olika coachningsprogram:

Ledarskap (ca 2 gg i månaden i minst 6 månader)
Syftet med detta program är att skapa insikt och medvetenhet kring den egna rollen som chef och ledare och utvecklingen av denna.
Målet är att du skall skapa tydlighet kring din roll, öka fokus som ledare och hur du arbetar med dig själv och din grupps utveckling samt att få en bättre balans mellan ditt arbetsliv och ditt privatliv.

Företagsutveckling för småföretagare (ca 6 tillfällen under 3 månader)
Syftet är att genom en tydlig nulägesanalys och en tydlig målbild identifierar de utvecklingsmöjligheter som finns för dig och ditt företag.
Målet är att du skall få ökade insikter och verktyg att arbeta med i syfte att utöka de marknader du kan verka inom och förfina ditt erbjudande.

Mentorskap (enligt överenskommelse)
Syftet är att du genom att reflektera över ditt lärande skapar långsiktiga resultat av ditt agerande. Att reflektera  tillsammans med en utomstående kan vara en stor hjälp för dig när det gäller att välja riktning, handling eller fokus.

Som mentor använder jag mina egna erfarenheter som ledare, chef, marknadsförare, kommunikatör, säljare och entreprenör. Målet är att vi tillsammans lägger upp en plan utifrån dina behov och ditt nuläge och arbetar tillsammans för att målen skall uppnås. Stor vikt läggs vid reflektion och eget ansvar för lärandet.

Vill du veta mer? Hör av dig så bokar vi en tid och går igenom dina behov!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.